Wissenschaftliche Diskussion auf Gerstensaftbasis. Alle öffentlichen Themen, die sonst nirgends dazu passen, kommen hier rein.
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zobi
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von zobi » So Jan 23, 2005 4:43 pm
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WINE UNDER $20[/size]
A Spicy Red From Austria
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By HOWARD G. GOLDBERG [/size]

Published: January 23, 2005

ed wines made from native grapes are steadily gaining popularity in Austria, which has long specialized in whites. Zweigelt, a cross between blaufränkisch and St. Laurent grapes, yields an especially appealing everyday red. The soft, spicy 2003 Riedencuvée from Walter Glatzer, the top producer in Carnuntum, a region southeast of Vienna, is one of the prettiest fresh zweigelts in town. Sip it with tafelspitz (boiled beef).
Sip it with tafelspitz...
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Grent
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von Grent » So Jan 23, 2005 4:51 pm
Hehe.

Bin zwar kein Weintrinker, aber das hört sich sehr sick an. "between blaufränkisch and..."
Erinnert mich an:
Windisch hat geschrieben: "Klemens, please go to the Konferrenzzimmer, and ask Professor Morgenbesser ..."
